Inför påskfesten 2016

Påskfest på gång för alla med barnasinnet kvar

Påsken kommer första fullmånen efter första söndagen efter vårdagjämning...och på påsklördagen har Närpeslejonen påskfest för barn i alla åldrar...

 

några programpunkter från tidigare påskfest 
 

Med mete för alla fiskare...

med bollkastning för pricksäkra

kanske bara träffas för dom större "barnen"
sen flera år tillbaka är påskfesten på torget i Närpes


och rutchkana kan man åka...


om vädret tillåter brukar vi bjuda in häst eller ibland ponny...

...och årets Närpespåskhäxa utses

 
våra vänner damlejoninnor från Three Towns har också varit med med bakverk och våfflor flera år

Närpeslejonen och Three Towns-lejoninnorna får genom påskfesten på torget in några hundringar som oavkortad går till skolstipendier för duktiga elever i våra skolor. I ärlighetens namn är det inte bara oavkortat utan vi brukar själva lägga till nån hundring så räcker det till flera stipendier...

Vi från Lionsklubbarna tycker också att man ska passa på och roa sig några timmar påsken till ära. Därför ställer vi upp med våra talkokrafter och vi är så glada att barnfamiljer och övriga i centrumområdet kommer och hjälper oss med roandet på det årliga påskjippot.

För att få ut budskapet om påskjippot samarbetar LC Närpes med Centrumföretagarna inom föreningen Näsby-Finby-Företagare eller kort o gott, NFF. Det är NFF som via sina medlemsföretag och andra samarbetsföretag stöder klubbarna med annonseringen inför evenemanget. Stort tack till NFF - köp gärna deras gemensamma presentkort, Närpes Presentkortet, nästa gång det är presentdags.

 

Kom med till torget du också, vi träffas där påsklördag kl 12-14

Följande företag stödde påskfesten år 2015 - När du behöver tjänster och varor ska du givetvis vända dig till dem, eller hur?